gassó

Avís legal:

Els textos, imatges i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de EXCAVACIONS GASSÓ, o de les seves respectius fabricants.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, té de tenir el consentiment per escrit de EXCAVACIONS GASSÓ, excepte quan s'indiqui el contrari. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines exteriors, de les quals EXCAVACIONS GASSÓ no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests enllaços.

EXCAVACIONS GASSÓ es reserva el dret a modificar unilateralment la presentació i configuració del propi web, així com els corresponents serveis i les condicions necessàries per al seu ús. També pot modificar sense previ avís les especificacions tècniques, equipament i fotografies dels productes, així com qualsevol altra informació aquí exposada.

EXCAVACIONS GASSÓ no es fa responsable de cap dany directe i indirecte que pugui ocasionar l'exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o de l'ús que d'ell es pugui fer. Les dades personals que ens faciliti formaran part d'un fitxer automatitzat administrat per la nostra empresa EXCAVACIONS GASSÓ li assegura la privadesa de les seves dades i que no els compartirà amb empreses alienes.

Recordem que vostè té dret d'oposició, accés, rectificació, consulta i cancel·lació de les seves dades personals, pel que podrà exercir tals drets dirigint-se a nosaltres:

Ctra Vallfogona, 19
43420 Santa Coloma de Queralt (Tarragona)
oficina@egasso.com

Tel: 977 881 364
Fax: 977 880 550
Ctra Vallfogona, 19
43420 Santa Coloma de Queralt (Tarragona)
© 2012 EXCAVACIONS GASSÓ · Tots els drets reservats · Avís Legal